Offerte

Bedrijven kiezen vaak voor samenwerking met ons omdat we altijd 7 dagen per week ter beschikking van de klant staan en steeds scherpe prijzen bieden.

Onze kenmerken:
» Een ijverig en professioneel werknemersteam met grote ervaring en kennis
» Geen taalbarrière, waar nodig communiceren we in het Engels en/of Duits
» Zeer laag werkverzuim (0,4% in 2013)


SolidWork garandeert u een professionele en hoogwaardige uitvoering van uw opdrachten en projecten in de volgende sectoren:

PRODUCTIE EN LOGISTIEK
SolidWork bedient verschillende soorten productielijnen en distributiecentra. We leveren operators voor productielijnen, orderpickers, bestuurders voor vorkheftrucks, sorteerders enz.

LEVENSMIDDELENINDUSTRIE
In de levensmiddelenindustrie concentreert SolidWork zich op hygiënisch werk en past de hoogste kwaliteitsstandaarden toe. We bedienen onder andere projecten voor het verpakken, versnijden en fileren van vlees. We verzorgen ook visverwerking en leveren werknemers voor bakkerijen en groente- en fruitverwerkende bedrijven.BOUWNIJVERHEID
SolidWork garandeert u een professionele en hoogwaardige uitvoering van uw opdrachten en projecten in de bouwnijverheid. We verzorgen metsel- en pleisterwerk, betegeling, bekisting, wapening, isolering, dakbedekking, loodgieterij, elektrische installaties, betonprefabricaten, schrijnwerkerij en schilderwerken.
We verrichten ook sloopwerkzaamheden.

METAAL
SolidWork is erg actief in projecten op het gebied van
lassen, constructie- en montagewerkzaamheden,
draaien, vijlen, snijden, walsen, frezen, poedercoaten en pistoolschilderen. We bedienen onder andere scheepswerven, automobielbedrijven, machineproducenten en chemische/petrochemische bedrijven. We monteren en onderhouden ook fotovoltaïsche panelen.RECYCLING
SolidWork heeft zeer veel ervaring op dit gebied, in het bijzonder met het ophalen, sorteren en verwerken van onder andere textiel, metaal en plastic.

ELECTROMECHANICA
We verrichten werkzaamheden op het gebied van elektromontage, mechanica en elektromechanica. Onze werknemers hebben een uitgebreide kennis over elektromechanica.